PDA

View Full Version : Anyone traveled via Brussels with AP recently


enqueued
12-08-2008, 06:43 PM
My H1 stamping has expired. I have traveled using AP before. Just wanted to know if anyone traveled back with AP via Brussels?

Email I received from Belgium consulate just says "Indian nationals do not need transit visa". I am sure it means they do not bother about H1/AP as long as you have legal entry for the destination. Just wanted to re-check.

Thanks

smartboy75
12-08-2008, 09:20 PM
Yes ..I recently came back via Brussels to Chicago...I used my AP...No issues in Brussels....

ravise
12-09-2008, 11:39 AM
my cousin traveled from chennai to nyc via brussels , used AP. No issues.